Informasjonsside

Flueboksen 14/6-21

Nettbutikken holder nå  stengt fram til 15/7-21. Dette på grunn av kapasitet og ferie. Det er heller ikke mulig å skrolle på nettbutikken i denne perioden. Leverer fluer igjen fra den 20/7-21

 

Med vennlig hilsen
Arnt Nysveen

Informasjon 26/12-16.

Endringer i kjøpsvilkår fra 1/1-2017.

I løpet av dette året (2016) har det vært alt for mange tilfeller av at sendinger har blitt borte i posten. For sikker dokumentasjon og kontroll på sendingene fra meg og til mottaker vil det bli følgende endring i sendemåte:

Ordre/bestillinger som kommer inn etter denne dato vil bli sendt på posten som Norgespakke med sporing og erstatningsgaranti. Dette vil medføre en merkostnad på ca. kr. 140,- for deg som kunde (mot i dag Kr. 50,-.) Det vil si at omkostninger og porto vil bli belastet deg med kr. 190,- pr. ordre/sending (kr. 160,- for sporing + porto kr. 30,-).

Denne endringen blir gjennomført for å bedre tryggheten for at sendinger ikke blir "borte" i posten. Dette bidrar til en sikker sendingsdokumentasjon for både kjøper og selger. Med denne endringen gjelder også både kjøperbeskyttelsen og selgerbeskyttelsen ved kjøp/salg i PayPal systemet.🙂

Med vennlig hilsen
Arnt Nysveen

Informasjon ang. leveringstider i nettbutikken.

Da jeg er alene om å produsere/binde fluer til nettbutikken vil det til tider være lenger leveringstid enn hva som er normalt for en nettbutikk. Vær derfor ute i god tid med bestillingen av laksefluer til neste sesong.Det sier seg da selv at denne nettbutikken fungerer forskjellig fra en nettbutikk som selger ferdiproduserte varer. Jeg har allikevel valgt å selge fluene i en nettbutikk da dette gir den beste oversikten. Og ikke minst at dette gir den beste garantiordningen for deg som kunde. Du har alltid garantier for dine kjøp i PayPal systemet. Om dine fluer/varer skulle utebli og at du ikke får de mottatt får du pengene tilbake fra PayPal. Flueboksen.com får ikke betalt før fluene er sendt.

Ta gjerne kontakt med meg på mail: arnt.ny@frisurf.no, el. tlf. 98884755 før du bestiller for nærmere informasjon om leveringstider. For tiden (14/6-21) er det store ordremengder og leveringstiden er ca. 4 uker.🙂

Med vennlig hilsen
Arnt Nysveen

Nyhet 1/10-2016.

Få to fluer gratis!

Jeg har opprettet to nye sider her på flueboksen. Klikk på "Fangstrapport fluer" i menyen til venstre, og gå til undersiden "Fangstfoto". Her kan du gå inn og avlegge fangstrapport på fluer du har kjøpt hos flueboksen.com. Vennligst følg instruksjonen og legg inn tekst og bilde.

Som belønning får du tilsendt to fluer i samme utgaven som du tok fisken på.

På siden "Fangstrapport fluer" legger jeg inn rapporter jeg har fått på mail fortløpende (med el. uten bilde) via siden "Kontakt meg". Hvis du ikke har bilde av fisken el. flua kan du gi rapport via denne siden. Står du på min kundeliste får du allikevel to fluer gratis. Det samme gjelder om bildeformatet ditt ikke lar seg gjøre å legges inn på siden "Fangstfoto".

Med vennlig hilsen
Arnt Nysveen

Informasjon om nettbutikken.

Når du klikker på "Nettbutikk" i menyen til venstre, kommer du rett inn på informasjonssiden i nettbutikken. Det er viktig at du leser gjennom denne før du velger fluer/produkter, legger i handlekurven og foretar kjøp. Her står bl.a. eventuell endring i leveringstider, og vilkår/betingelser. Da jeg er alene om å produsere/binde fluer til nettbutikken, vil det til tider være lang leveringstid. Videre hvordan nettbutikken fugerer fra du velger fluer, til du har mottatt ordrebekreftelse og kvitering. Betaling forgår via PayPal systemet uansett om du har PayPal konto eller ikke. Følg prosedyren som er nedtegnet og de instruksjoner som følger. Systemet blir testet med jevne mellomrom.

Med vennlig hilsen
Arnt Nysveen

Du bidrar til å redde villaksen!

Da jeg er opptatt av at vi skal ta vare på villaksstammene våre bidrar du til det ved å kjøpe fluer fra www.flueboksen.com ,da 10% av det du kjøper for går til Redd Villaksen. Jeg oppfordrer også til at du setter ut igjen hunlaks (se regler ang. hunnlaks i flere elver). Og selvfølgelig respekterer du reglene for fiske som gjelder der du fisker!

 

Med vennlig hilsen
Arnt Nysveen

| Svar

Nyeste kommentarer

17.07 | 14:11

Hei, ønsker å kjøpe 4 stk glommaspesial grønn. Nr 1007

08.05 | 17:31

Sender du meg en slik også

08.05 | 17:29

Tidligfisket nærmer seg og det er mye sne på mine kater. Kan du selge meg en green Highlander 15/70

17.07 | 18:42

Hei. Kan du binde Olsen dobbel krok 14.
Heggeli i samme størrelse?